."Bróker Marcsi" - Fotó: Napi.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Csaknem másfél év után otthagyná az előzetes letartóztatást a felszámolás alatt álló Kun-Mediátor Kft. egykori vezetője…

 

A Szolnoki Törvényszék sajtóosztályán közölték, jelenleg zajlik a vádlottal szemben elrendelt kényszer intézkedés indokoltságának időszakos kötelező felülvizsgálata a Szegedi Ítélőtáblán, ahol a vádlott enyhébb kényszer intézkedés alkalmazását indítványozta.

Az enyhébb intézkedés lényegében szabadlábra helyezést (akár óvadék ellenében), házi őrizetet vagy lakhelyelhgyási tilalmat jelenthet.

Nem félnek, hogy megint külföldre szökik?

A Vasárnapi Hírek ugyanakkor emlékeztet arra, hogy az előzetes letartóztatás esetleges megszüntetése azért is figyelemre méltó lenne, mert a Kun-Mediátor botrány 2015. tavaszi kirobbanása után D. Sándorné külföldre szökött, a magyar hatóságok pedig nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene. Az Interpol körözési listáján is szerepelt. Végül a közép-amerikai Belize-ből, egy üdülőparadicsomból 2016. decemberében hozták haza.

D. Sándorné pere 2017 októberében kezdődött. A Szolnoki Törvényszék tájékoztatása szerint az eljárás ezen szakaszáig 13 tárgyalást tartott a bíróság, melyekre összesen 78 tanút idézett meg, akik közül 56-an jelentek meg a bíróságon. D. Sándorné viszont még nem tett vallomást.

Nem jó neki odabent?
Azoknak a károsultaknak sem jó, akik idekint vannak.

Mi a károsultakat sajnáljuk, Bróker Marcsikát meg sajnálják a kormányhoz közeli barátai.

Forrás: Privátbankár / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: