Melltartó nélkül pózolt Rogán Antal felesége


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellenMielőtt bárki úgy kattintana a cikkre, szó nincs itt villantásról, pusztán a keresztény-konzervatív értékeket rakták ki a kirakatba.

Őszintén nem értem a keresztény-polgári oldal effajta vonzódását a divatiparhoz. Persze a divatcikkek luxusterméket na de kérem! Az orbáni puritán állam eszméjébe mégis hogyan fér bele az effajta urizálás?

Összenő, ami összetartozik. Rogán Antal felesége Cecília minden jel szerint örök és őszinte barátja Sarka Katának. A két jó barát az elmúlt hónapokban egyre több rendezvényen jelent meg együtt, és egyre merészebb ruhákba bújtak.Mindeközben a rendszer keresztapja kénytelen trottyos gatyában járni, dacára annak, hogy “iparági pletykák szerint” lánya kapja a divatipart Magyarországon.

A két szerencsés NER királykisasszony tehát minden erejével pózolt az igen impozáns környezetben a BioTechUSA – FitBalance Beach Body legutóbbi sajtótájékoztatóján egy sárga, lenge nyári ruhában jelent meg, amely alá láthatóan melltartót sem húzott.

Persze mindez ízlés dolga, mindenki maga ítéli meg mennyire vonzó a két hölgy és mennyire ízléses így megjelenni, nem is beszélnénk minderről, csak hát tudjuk, hogy ezek a nemesi vagyonok és a pazar uradalmak milyen pénzből épültek…
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.