during the UEFA EURO 2016 Group F match between Austria and Hungary at Stade Matmut Atlantique on June 14, 2016 in Bordeaux, France.
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Erre mit lép Orbán? Maradt még benne egy csepp emberség?

 

Kovács Ágnes, a MEOSZ elnöke nyílt levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy tegyen érdemi lépéseket a közvetlenül 53 980 ápolási díjon élő, közvetve több százezer családtagot is érintő ápolási díj ügyében.

A MEOSZ elnöke arra kéri Orbán Viktort: tegye lehetővé, hogy személyesen egyeztessenek a helyzetről és a szükséges szakpolitikai lépésekről.

Továbbá, a miniszterelnök kezdeményezze az érintett tárcák és a hat országos érdekvédelmi szervezet képviselőiből álló konzultációs testület létrehozását.

A konzultációs testület dolgozza ki a szakpolitikai intézkedési tervet, stratégiát a szükséges lépésekről, és tegyen konkrét javaslatokat a megoldások jogszabályban való rögzítésére. A stratégia megvalósítására pedig a 2019. és 2020. évi költségvetésben teremtsék meg a fedezetet.

A nyílt levél, melyben a MEOSZ elnöke az országgyűlési képviselőket, valamint a kormánypárti és ellenzéki politikusokat is megszólítja, itt olvasható.

Forrás: MEOSZ 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: