Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem, továbbra sem vagyunk bulvárlap, azonban olyan jellegű történet ez, ami bármelyikünkkel megtörténhetne.

Ez felháborító

Jól jelzi a magyar közállapotokat az, hogy 4 év után zárult le a nyomozás Gáspár Győző, művésznevén Győzike ellen. A NAV költségvetési csalás és sikkasztás miatt indított nyomozást az előadó művész ellen. A teljes magyar sajtót bejárták azok a képsorok, amikor kommandósok rúgták rá otthonában az ajtót a sikkasztással vádolt celebre:

Persze, lehet szeretni, nem szeretni, de önmagában az, hogy 4 évig húzták az ügyet, létbizonytalanságban tartva a művészt már elgondolkodtató.

Főleg annak a fényében, hogy a csütörtöki Blikk most arról ír az adóhatóság legfrissebb, nekik küldött közleménye nyomán, hogy pont került a négy éve húzódó ügy végére: a NAV szerint az énekes mégsem sikkasztotta el édesapja pénzét és adót sem csalt.

Gáspár Győzőt korábban azzal gyanúsították, hogy az édesapja érdekkörébe tartozó egyik cég számlájáról 50 millió forintot vett ki, majd nem adózott utána. A lap szerint most kiderült: a vádak nem állták meg a helyüket, így az időközben sikkasztás miatt indult büntetőeljárást is meg kell szüntetni.

“Most mindenki megtudja, hogy nem vagyok bűnöző, nem tettem semmi rosszat” – mondta a Blikknek Győzike, aki úgy fogalmazott: egyelőre nem is meri elhinni, hogy ilyen döntés született az ügyében. “Annyi bántás, támadás ért minket, hogy már nem is látom a fényt az alagút végén” – tette hozzá.

Az énekes ügyvédje azt mondta, tavaly a Kúria új eljárásra utasította az első fokon eljáró adóhatóságot, ezen új eljárás eredménye érkezett meg pár napja. A döntés a képviseletnek adott igazat abban, hogy ügyfelének nem volt olyan 50 milliós bevétele, ami a sajátja lett volna, és ami után így adót kellett volna fizetnie. Az ügyvéd szerint ez egyben azt is jelenti, hogy záros határidőn belül Gáspár mindent visszakaphat, amit korábban lefoglaltak tőle.

Blikk.hu/BalraMagyar/HVG


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: