Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már meg is van Orbán új csodafegyvere a következő négy évre? Elképesztő, hogy mivel leszünk riogatva…

 

A sorosozás kezd kifújni. Kellett valami újat találni amitől hőn szeretett Viktorunk megvédi majd az országot.

Az M1 pedig továbbra is a rezsim propagandájának akar megfelelni és ehhez mindig talál valakit aki felmondja a leckét.

A miniszterelnök már a héten bedobta egy közelgő világválság veszélyét, amelyre a megoldást is szállítaná. A Hír TV-nek nyilatkozó elemező szerint, ha jól számol Orbán Viktor, akkor akár egy újabb 4 éves ciklus is hozhat neki a téma napirenden tartása.

„Még nem esik az eső, tehát vihar még nincs, hurrikán végképp nincsen, de felhők vannak az égen” – a kötcsei pikniket követő rádióinterjújában is ráerősített világválság-elméletére Orbán Viktor.

A miniszterelnök szerint az uniós tagállamok eladósodottsága a 2008-as szintet is meghaladja, a hitelkamatok megemelkednek, a helyzeten pedig csak ront, hogy Amerika és Európa között kereskedelmi háború kezd kibontakozni – hangzott el a Hír TV műsorában.

„Azt kértem a pénzügyminisztertől, hogy ez több legyen, mint stabil, ez legyen masszív, és földrengésbiztos, mert könnyen lehet, hogy gazdasági válságban fogjuk leélni a következő éveinket, és én azt szeretném, hogy ha lesz is válság, megszorítás meg semmiképpen ne legyen, ehhez pedig fegyelmezett gazdálkodás kell” – mondta a kormányfő.

A Méltányosság politikaelemző Központ szakértője szerint a miniszterelnök előrebeszélése politikailag hasznos is lehet a kormányzó pártoknak. Rajnai Gergely úgy látja, a Fidesz-KDNP hitelességi előnyt szerezhet és ezzel akár egy gazdasági válságban is megtarthatja pozícióját.

„Egyrészt valószínűleg úgy gondolják, hogy lesz egy ilyen válság, másrészt érzik, hogy a migrációs téma talán most már kicsit túl lett futtatva és egy másik témát el kell kezdeni futtatni, a gazdasági válság akár nagyon hasonló lehet. Egy gazdasági válságot egy kormánynak nagyon nehéz túlélnie, általában a gazdasági válság alatt teljesen mindegy mit csinál egy kormány, le szokták váltani, de hogyha egy ilyen hitelességi előnyt tud szerezni, és tényleg tud olyan gazdaságpolitikát szeretni, ami enyhíti a hatásait a válságnak, akkor képes lehet megtartani a hatalmát a kormány” – jelentette ki Rajnai Gergely.

Orbán Viktor miniszterelnöki eskütételét követően azt mondta, nem 4, hanem 12 évre tervez.

“A vezér részben állandó ellenségképpel és fenyegetettséggel, másrészt pozitív énképpel fanatizálja a tábort.”.
Ezt így kell csinálni, a történelemben már bevált, miért kellene másképpen?

Nem kell csodafegyver O.V. győzelméhez… Elég ha megint jönnek az ukránok, erdélyiek, stb… akik szavaznak rá ! Választás előtt utalvány, rezsi hozzájárulás, stb… végeláthatatlan a sor a megvezetés eszközeiből.

Az egész Világ ellenünk van. Leginkább is a démonok vezérelte fejében. És ő meg rohadtul megvéd bennünket, csak előtte felköltözik a várba, hogy jobban lásson…

Forrás: Hír TV / Sztárklikk / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: