Orbán újabb vállalhatatlan mondatai kerültek elő a félmúltból – ezt mindenkinek hallania kell


Budapest, 2016. október 28. Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút ad a 180 perc címû mûsorban 2016. október 28-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A magyar politikában lassan már kérdésként merül fel, hogy váltott-e vajon többször köpönyeget ember, mint Orbán Viktor.

Elképesztő hallgatni a fiatal Orbán Viktort. Tényleg elképesztő! Ugyanis az ember óhatatlanul egyetért azzal a “demokratával” aki például az MDF vezetőjével Kónya Péterrel kiállt vitatkozni, többek között a magyar média helyzetéről.

Úgy áll a dolog, hogy indokolt a demokratánál az idézőjel Orbán esetében, hiszen ha nem telt el volna majd’ 20 év és nem láttuk volna azt, hogy szó nincs semmiféle demokratáról, hanem a miniszterelnök a hatalom megszerzése érdekében játszotta a demokratikus meggyőződésű politikust, még beszélhetnénk is arról, hogy igaza van-e vagy sem.Nos ebben a filmrészletben, melyet készítettünk röviden arról van szó, hogy a közönség kérdezője eléggé nehezményezi azt, hogy minden egyes vasárnap az MDF második embere jelesül Csurka István műsoridőt kap a közszolgálati rádióban, mindezt úgy, hogy a többi pártnak nincsen lehetősége ilyen formában megszólalni.

Kónya Péter megpróbálja magyarázni a magyarázhatatlant Orbán pedig kivont karddal ront Kónya Péternek és az alábbi mondatokat mondja el:

2018. Orbán Viktor rendszeres rádiószózatokat intéz “szeretett” népéhez a közszolgálati rádión keresztül. (címlapképünkön)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük