Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A HírHugó előásott egy parlamenti jegyzőkönyvet, amelynél botrányosabbat ritkán lehet olvasni.

Az értékrendi portál összefoglalója szerint:

Előkerült az a régi parlamenti jegyzőkönyv mely, az 1990-es, a  trianoni békediktátum napján tartott parlamenti ülésen készült. Botrányos dogot tett a Fidesz.

Ma van a trianoni békediktátum aláírásának a 98. évfordulója. S ma, a nemzeti gondolat egyik legnagyobb passzátszél-fújójának a Fidesz tartja magát.

Két pofára hazaárulóznak, nemzetünk ellenségének állítják be a baloldalt és azt gondolják csak az a nemzeti, amit Ők tesznek. Azonban most előkerült a trianoni békediktátum 70. évfordulóján tartott parlamenti ülés jegyzőkönyve, melyből világosan kiderül, hogy a Fidesz igen csúnyán meggyalázta a megemlékezést. – írja a lap.

A szövegszerű jegyzőkönyveben a következő áll ezen a napon a megemlékezésről ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselõtársaim! Mindenekelõtt jelenlétellenõrzést tartunk. Kérem képviselõtársaimat, nyomják meg az “igen” gombot (308). A tábla 308 jelenlevõ képviselõt mutat. A bejelentetten távollevõ képviselõ száma 13. Államtitkáraink közül többen feltartották kezüket. Kérem, ismételjék meg (6). Azokról az államtitkárokról van szó, akiknek jelenlegi ülõhelyén a képviselõi gomb megnyomására nincs lehetõségük. Ezek szerint a jelenlevõk száma 314-re módosul. Köszönöm.

Tisztelt Képviselõtársaim Több oldalról fordultak hozzám képviselõtársaim, hogy a mai napon emlékezzünk meg a számunkra oly tragikus trianoni béke 70. évfordulójáról egyperces néma felállással. Kérem képviselõtársaimat, álljunk fel! (Egyperces néma felállás, a FIDESZ képviselõi kivonulnak.) Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Engedjék meg, hogy ismertessem a mai és a holnapi ülésnap várható programját!

Igen jól tetszik olvasni. A Fidesz fogta és nem volt hajlandó részt venni egy Trianon megemlékezésen. Míg az összes többi képviselő csendben állt, ők a megemlékezés méltóságát azzal törték meg, hogy kivonultak a parlamentből.  S hogy ne legyen kétség, Orbán Viktor is a kivonuló képviselők között volt, hiszen pár hozzászólással a botrányos incidens után szót kért a parlamentben.

Itt szögezzük le azaz Orbán osztja nekünk a nemzeti igazodást, ő hazaárulózzik, s ő beszél határon túli magyarokról,   aki ilyen gyalázatos akcióban vett részt. Csont hiteltelen.

S neki van képe a baloldalt az MSZP-t fikázni, hogy nemzetietlen? Csak csendben jegyzem meg, hogy az MSZP soha, de soha nem vonult ki és soha de soha nem szabotált el nemzeti megemlékezést. Hát ennyit Orbánról meg a Fideszről.

A parlamenti jegyzőkönyv itt érhető el.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: