Itt pénzről van szó! – kiderült mi áll a szülőpropaganda-videó mögött


Budaházy Edda
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha valaki azt hitte, hogy a terrorizmussal vádolt Budaházy György testvérének valóban a magyar nemzet megmaradása volt a célja, hát jókora arculcsapás lesz, a most nyilvánosságra került dokumentum.

Nos szélsőjobbereknél már van egy kialakult üzleti modell. Nem szól másról ez, mint arról, hogy a nemzeti radikalizmust hogyan lehet forintosítani. Egy teljes üzletágat építettek fel a nemzeti radikálisok arra, hogy megvámolhassák szimpatizánsaikat. Mert nemzeti radikálisnak lenni lázadás, a lázadás kellékei pedig már megvásárolhatóak.

Árpád sávos zászló, tarsoly, Nagy-Magyarország póló és sorolhatnánk mindazt a terméket, amelyet szorgos kezek gyártanak a radikálisokhoz köthető boltokban.Novák Elõd egy rossz házaló ügynök

Novák Elõd egy rossz házaló ügynök – Coub – GIFs with sound by BalraMagyar

 

A sors iróniája, hogy ez az üzletág 2010-ben még az azóta zsidó származása miatt, a Jobbikban megbukó Szegedi Csanád volt. Csanád megbukott, az üzlet azonban virágzik.

Éppen ezért érdekes mindaz, hogy nem sokkal azután, hogy Budaházy Edda egy – szerintem – undorító propagandavideóban kiállt a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója, hogy gyerekvállalásra sarkallja a magyarokat. A videó üzenete viszonylag röviden összefoglalható: ha nem vállalsz legalább két gyereket, hazaáruló vagy, és miattad fogják Magyarországot elözönleni az „afrikai kannibálok”.

Na azóta kiderült mi is állhat a hátterében ennek az akciónak.

Gerillamarketingnek kicsit erős, társadalompolitikának meg meglehetősen aljas…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.