A szocialista Korózs Lajos lerántotta a leplet a leköszönő miniszter újabb ocsmányságáról


Korózs Lajos MSZP Fotó: Youtube
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A leköszönő miniszter pofátlan pénzszórása is átmegy egy határon… Döbbenetes hogy a Fidesznél milyen könnyen repkednek a milliárdok.

 

Balog Zoltán az élre tört a minisztériumi jutalmak kifizetésében, ugyanis a választások előtt – last minute gyorsasággal – több mint 4,2 milliárd forintot osztott ki.

Ebből a pénzből persze csak azok kaphattak, akiknek a munkáját ösztönözni akarták a Fidesz-kampány finisében.Balog csak a minisztériumi dolgozókat jutalmazta, csak azok kaptak akár 2 milliós jutalmat, akiknek az uniós pénzek kiosztásával volt dolguk. A gyorsaságért nagy árat fizetett, miközben a hozzá tartozó szociális ágazatban átlagosan csupán 95 ezer forintot keresnek a dolgozók.

Ha a miniszter 4 milliárd forintot tud költeni csak jutalmakra, akkor eddig miért nem talált pénzt a szociális munkások fizetésének rendezésére?

Mivel kiderült, hogy kormányzati szinten 16 milliárdot osztottak ki bónuszként, ezért az MSZP közérdekű adatigénylést nyújt be annak érdekében, hogy megtudjuk honnan vont el pénzeket a Fidesz a jutalmakra.

MSZP
Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.