Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sosem sejtettük, hogy ilyen valaha megtörténhet.

Évek óta hangoztatjuk, hogy mennyire kettéosztott a társadalom. Hogy jobb és bal sosem fog megbékélni egymással, hogy a magyar ember ellensége a magyar embernek.

A mai ellenzéki gigatüntetés bebizonyította, vannak pillanatok amikor a legnagyobb ellentéteken is túl lehet lendülni, ha van összefogó ügy, amely mindenkit megmozgat.

Soha, de soha nem hittük volna, hogy lesz olyan tüntetés, ahol ilyen fénykép lekészülhet.

Valaki valaha elképzelhetőnek tartotta azt, hogy a meleg mozgalom zászlaja feltűnhet ugyanazon a rendezvényen, ahol a radikális jobboldal Árpád-sávos zászlaja? Őszintén, amikor megláttam ezt, perceken keresztül röhögtem. No nem azon, hogy hogyan fordulhatott mindez elő, hanem azon, hogy mi lett volna ha mindez egy héttel ezelőtt történik meg?

Nincs kétharmad, nincs Fidesz kormány. Sajnos a Jobbik politikusai kevésbé rugalmasak, mint a Jobbik választói, mert ezek alapján a két tábor között nincs mégsem olyan kibékíthetetlen ellentét.

Nem lett volna butaság együttműködnie ennek a két zászlónak a választásokon, ahogyan a többi párt zászlajával együttműködnie a Jobbik kettős keresztjének.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: