Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Döbbenetes dolog látott napvilágot. Az egész választást átértékeli miután ezt elolvasta.

Az április 8-i választás margójára…

1994 óta dolgozom a választásokban és sosem voltak kétségeim.
Tegnap estig.
Azóta őrlődöm.
Őrlődöm mert bizottsági elnökként társaimmal arra esküdtem fel hogy a szavazás tisztaságára vigyázok. Mi ezt az esküt és ezt a munkát mindig komolyan vesszük . Az előző évekhez hasonlóan most is állítom hogy a szavazókörben nem történt csalás. NEM volt radírozható vagy eltűnő tintás toll, NEM cserélte ki senki az urnákat, NEM módosította senki a szavazólapokat. Erre – hacsak nincs benne az egész bizottság delegáltastól – egyszerűen nincs lehetőség .

ÁMDE nem hagy nyugodni néhány miért. Mert
MIÉRT szóltak ki a HVI-től a szavazókörökbe hogy ne siessünk mert először a fővárost rögzítik addig úgysem tudnak mást
MIÉRT mondták hogy 10 óra előtt ne menjünk be akkor sem ha készen vagyunk

MIÉRT nem tudtak elérni senkit a hivatalban telefonon ebben az időszakban több szavazókörből pl abból az óvodából ahol bezártak egy komplett bizottságot akik nem tudtak kijönni

MIÉRT volt az hogy amikor beértünk a hivatalos dokumentumokkal ( JEGYZŐKÖNYVEK) melyekben levő végeredményt ilyenkor szokták jelenlétükben rögzíteni a rendszerbe akkor kiderült hogy már minden fel van töltve és csak egy erről kinyomtatott papírt láttunk? Magánál a rögzítésnél NEM VOLTUNK JELEN SEM MI SEM A JEGYZŐKÖNYVEK !!

MIÉRT mutatott ebben az időben a TV már 80%-os feldolgozottságot amikor a szavazóköröknek csak 1/3- a volt bent ?
Én kis ember vagyok a gépezetben több társammal együtt . Becsülettel tesszük / tettük a dolgunkat .

MIÉRT és kinek jó az hogy hiteltelenné tegye a MI munkánkat ??
Harsog az internet és én nem tudom hogy hiteles-e az eredmény avagy nem de szeretném javasolni hogyha csalást keresnek azt ne a szavazóköri bizottságokban keressék mert mi a belünket is kidolgoztuk és úgy tudom nem mi kapunk 1 millás prémiumot…

Minden esetre elgondolkodtató az amit tegnap este tapasztaltam . Legalábbis én elgondolkodtam és úgy döntöttem leírom ide. Hátha mást is érdekel . – tálalt ki egy szavazat számlálóbizottsági elnök.

Forrás: Facebook


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: