Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A szocialista politikus olyan dolgot derített fel, ami nagyon nagyon kellemetlen a kormánypártnak, hogy napvilágra került…

A Nemzeti Agrárkamara jogszerűtlenül beszállt a Fidesz melletti kampányba

A Fidesz választási listáján előkelő helyen szereplő Győrffy Balázs vezette kamara tagjait telefonon rendelik a helyi irodákba ügyintézés címén.

Az ügyintézés pedig nem más, mint a kormány politikája mellett kiálló, támogató aláírásgyűjtés. A gazdák csak az irodákban szembesülnek azzal, hogy azt várják el tőlük, hogy a fideszes propagandát nevükkel, aláírásukkal támogassák.

A fideszes jelölt által vezetett szervezet eljárása rengeteg kérdést felvet. Milyen adatbázist használnak a telefonhívásokhoz? Ha az Agrárkamara adatait használják, akkor az törvénytelen.

Mi történik azokkal a gazdákkal, akik nem hajlandók aláírni? Újabb listázást végez a Fidesz, hogy tudja, hogy kiken kell elégtételt vennie?

Egy köztestület nem vehet részt a kampányban, ezért azonnal be kell fejezniük ezt a tevékenységet. Az MSZP-Párbeszéd pedig megteszi a szükséges jogi lépéseket és jogosulatlan adatkezelés valamint a választás rendje elleni bűncselekmény miatt feljelentést tesz.

Gőgös Zoltán,
az MSZP elnökhelyettese, országgyűlési képviselő


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: