Forrás: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbitális pofont kapott a Fidesz, olyan pofont, amelyet nem fognak tudni egyhamar kimagyarázni, ugyanis a választási szervek nyilvánosságra hoztak egy olyan számot, amivel nem nagyon lehet vitatkozni.

Sokadjára bukik le a hatalom, mert hiába forint milliárdok és a hazugságáradat óriásplakátokon van egy pont, amikor az igazság utat tör magának.

Orbán Viktor “szeretve tisztelt” miniszterelnökünk korábban többször elmondta, ameddig ő a miniszterelnök, Magyarország egyetlen menedékkérőt sem enged be az országba. Ez a jó képességű még kerítést is építtetett a határra és minden idők legdrágább népszavazását is levezényeltette annak érdekében, hogy – mint ahogyan fogalmaztak – Brüsszel ne elöltesztelőse a menekülteket Magyarországra.

Azonban a választások közeledtével a Nemzeti Választási Bizottságnak ki kellett adnia a számokat arra vonatkozóan, hogy hány darab választópolgár is él Magyarországon. Az egyik adatsorban döbbenetes felfedezésre bukkantunk:

Aki nem hinne a képnek, bármikor leellenőrizheti ezen a címen: http://www.valasztas.hu/valasztopolgarok-szama-valasztastipusonkent

Kell még valamit mondanom Ildikó?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: