Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy ausztriai magyar nyílt levélben úgy megküldte Lázárt, hogy még sokáig emlegetni fogja. Tényleg nem szívesen lennénk mostanában az ország Lézer Jancsijának a helyében…

 

Nyílt levél Lázár Jánosnak

Nehéz lenne Önt megszólítani, így ha nem bánja, ezt most mellőzném. A tisztelt megszólítást ki kell érdemelni, míg a kedves sem lenne helytálló…
Figyelem évek óta, hogy milyen mérhetetlen cinizmussal, lenéző kifigurázó, megalázó stílusban nyilatkozik.

Önnek nem számít gyakorlatilag semmi, mert a tisztes kommunikáció szele sem éri el Önt. Mégis ha valami csoda folytán értékes eszme furakodott volna be a fejébe, ( ..nem az agyrágó bogár) akkor tudná, hogy csak az ostoba, tudatlan fosztóképzős újgazdag minden szempontból értéktelen ember engedi meg magának azt a minősíthetetlen viselkedési formát, amit Ön és persze a fideszben még sokan mások.

Tudja János, én még azt tanultam, hogy alázat…minden körülmények között tisztelet és alázat illeti meg embertársaimat, függetlenül attól, hogy kinek mennyije van, mert nem az anyagi természetű javak után mérettetik meg az ember…nem, nem.

Nem szégyen rendes embernek lenni, mint ahogyan az sem fikázható, ha valaki nem lop és nem hazudik napi szinten.

Itt azért megjegyezni kívánom: nem mindenki olyan buta ebben az országban, hogy azonnal beveszi azt a vegyes felvágottat, amit a Fidesz és persze személyesen Ön vastagon közvetít felénk. Többen, milliónyian csak szégyenkezünk Ön miatt már rendszeresen. Sőt sikerült elérnie azt is, hogy már Ausztriában is magyarázkodnunk kell Ön miatt.

Az osztrákok azért nem annyira megvezethetők, mint a magyarok egy része. Valóban demokrácia van Bécsben, Európa vezető legélhetőbb városában, amire jogosan büszkék is a sógorok.

Ma már – köszönhetően Önnek a kiváló hazug pocskondiázós bécsi videójával elért következményképpen – a bécsiek felvették a kesztyűt és megvédik magukat valamint városukat. A magyar rendszámú autókra cetliket raknak ki, hogy “ha olyan koszos Bécs, mint ahogy Lázár János illette, akkor miért nem maradsz otthon kedves magyar a tiszta országodban..”

Bécsi cetli Fotó: Facebook

A gyűlöletkeltés nem bocsánatos bűn, amit nem csak Magyarországon harsog Ön is szinte naponta, hanem már a szomszédos Ausztriában is.

Kérem szépen, hogy.. ha már az Önök kormánya csak úgy tudta betartani azon ígéretét, hogy egymillió új munkahelyet létesít.. hogy ezt az egymillió embert elüldözte a hazájából és külföldön migráncsként dolgozik , ne nyúljanak utánuk, ne járassák le az egyébként tisztességes magyar embereket az Önök semmirekellő hazaáruló, hazug kommunikációjukkal, maradjanak otthon, ki-ki a legszűkebb otthonában és hülyítsék egymást, mert ebből a szégyenteljes megalázó beszédből és a köztörvényes lopásokból nem kérünk.

Nem tanácsos Önnek mostanában Ausztriába kirándulni..hiszen elképzelhető, hogy a csapból is az folyik az osztrákoknál , hogy Lázár János, magyar miniszter nem kívánatos hazug személy…persze a fényképét is hozzák az újságok címlapon, így Ön biztos lehet abban, hogy itt Ausztriában mindenkihez elért a hír…itt a média nem a fidesz uralma alatt áll, nincs hírhamisítás, míg a gyűlöletkeltést különösen nagy figyelemmel, egybehangzóan utasítja el az egész társadalom.

Egy Ausztriában élő migráncs


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: