Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A demokratikus pártok által támogatott képviselő jelölt, úgy kiosztotta Lázár Jánost, ahogy még soha senki sem…

A Hajdú-Bihar megyei 2. számú országgyűlési egyéni választókerület (Debrecen) MSZP-DK-Párbeszéd által támogatott jelöltje Varga Zoltán facebook posztjában nyílt levelet intézett Lázár Jánoshoz.

Varga Zoltán Fotó: HajduPress

Íme:

Janikám!
Miközben néztelek tegnap benneteket, a szabadságát frissen kivívó Hódmezővásárhelyen, az azóta már politikailag lemészárolt, az összes Fidesz-tablóról kiretusált-kikapart, valami nevenincs, máris feledésbe merült volt jelölt alpolgármesterrel, aki persze már nem is alpolgármester, azt láttam, hogy nem mozog az arcod. Hogy olyan szöcskeszerűen lefagyott képpel hajtod a verklit, valami „Hajrá Magyarországról”, meg a „mindenrendbenről”.
De Jani, kötve hiszem, hogy körülötted bármi rendben lenne! Az az ostoba vágyad, hogy kastélyod legyen, a gyerekeknek meg százmilliós háza, neked, az asszonynak nagy autó, nagybirtok, milliós Armani öltönyök, libériás inasok. Hogy a Tiborcz kölyök útját egyengesd az első százmilliárdig.
Na, ez omlik most rád!
Tegnap tisztán látszott rajtad, a mindig jól fésült, a nagyképű, cinikus mosolyú kalandoron a páni félelem. A felismerés, hogy bárki, bárhol, bármit piszkál meg a taknyos ügyeidből, te csak bukó lehetsz. Hogy az érinthetetlenség nimbusza tegnap este végérvényesen szertefoszlott. Csupán néhány feszült óra és tizenháromezer elszánt szavazó kellett hozzá, akiket nem tudtatok megvenni, megfélemlíteni, a szószékről manipulálni. Hogy a politikai táplálékláncban vasárnap estére már nem sunyi tekintetű, puha léptű csúcsragadozó vagy, hanem rettegő zsákmányállat, űzött vad csupán.
Haver! Amitől rettegtél, az utolsó NAGY UTAZÁS ezennel elkezdődött! A tied, Habonyé, Orbáné, az egész bűzlő trágyadombé a kormányban, az összes köztörvényes bűnözővel, milliárdokkal, csilivili sugárhajtású biszbaszokkal, a magatok alá gyűrt lakájlelkű médiával, a csaló közvéleménykutató cégekkel, és egy komplett alpakka öltönyös MLM hálózattal, amit ti Fidesznek hívtok!
Nem is utazás lesz ez, inkább zuhanás! A börtönbe, politikai elmúlásba, a joggal megvetett pária-létbe, félrészeg volt Fideszesek szánakozó hátba veregetésébe, a képedbe sziszegett „hol a dohány Jani” kérdésekbe, a „mindenki annyit ér, amennyit ült” szemberöhögésekbe.
János, de azért mosolyogj! Rövidesen itt a tavasz, az április. A MEGÚJULÁS! ?

Forrás: Varga Zoltán Facebook oldal / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: