Budapest, 2014. október 13. Szabó Tímea független képviselő, az Együtt-PM tagja felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2014. október 13-án. MTI Fotó: Kovács Attila
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje nem kíméli a maffia kormányt, neki is nagyon csípi a szemét az “elmúltnyolcév” kormányzása, s az hogy hol tart ma az ország.

Balog Zoltán! Itt a minisztérium által megrendelt e heti “jó hír” a kórházakból! Embertelen és megalázó a rákos betegek CT vizsgálata!

Elmentem a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba, hogy személyesen is megnézzem azt a borzalmas állapotot, ahol a parkolóban rákos betegeket a hóesésben, mínusz fokokban tolnak fel a csúszós rámpán egy kamionba CT vizsgálatra. Állítólag átmeneti ez a “megoldás” azért, mert a kórház saját hibájából késett a CT és MR szolgáltató pályázat kiírásával.

Forrás: Szabó Tímea MSZP-Párbeszéd Facebook oldal

Viszont a második “jó hír” az, hogy a következő pályázatot egy olyan cég nyerte, amelyiktől még egészségügyi referenciát sem kértek, viszont legalább korábban a TEK-nek gyártott zubbonyt és derékszíjat.

Forrás: Szabó Tímea MSZP-Párbeszéd Facebook oldal

Gratulálok az e heti jó hírekhez, miniszter úr! Tényleg minden rendben van az egészségügyben!
Kórházai dolgozók elmondták, hogy az intenzíves, illetve lélegeztetett betegeket eddig saját betegágyukon szállították át a vizsgáló épületébe, hiszen náluk fokozott jelentősége van, hogy minél kevesebbet mozgassák őket. Csakhogy ezeket az ágyakat most egyáltalán nem tudják felvinni a képen is látható rámpán. Embertelen, tényleg!

Forrás: Szabó Tímea Facebook oldal

Balogtól írásban azonnali magyarázatot kértem, hogy hogy fordulhat elő ilyen állapot a kórház késése miatt, hogy vizsgálják így pont a legsúlyosabb betegeket, és hogy nyerhet a CT szolgáltató tenderen egy olyan cég, aminek nincs ilyen tapasztalata! Vagy ezt megint valami haveri cég nyerte? Meddig mennek még el a lopásban? Most már az emberek közvetlen veszélyeztetése sem akadály? Mégis hogy a túróba képzelik már ezt? – írja Szabó Tímea a facebook bejegyzésében.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: