forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes

Régóta nem titok, hogy aljas módszerekkel játszik a kormánypárt. Ma megérezhette az ellenzék, mit is jelent ez.

Korábban több portál, sőt mi is beszámoltunk róla, hogy kormányközeli erők bértrollokat képeznek annak érdekében, hogy az ellenzéki facebook csoportokat megszállják.

Ennek lett áldozata most a legnagyobb baloldali facebook csoport az RTL Klub híradó, ami mintegy 70 ezer embert tömörít a legnagyobb internetes közösségi portálon. Nem titok, hogy a jobboldal célja, hogy az utolsó még demokratikus vélemény-nyilvánítási terepen, vagyis az interneten is áterőltessek azt a véleménydiktatúrát, amelyet a TV a rádió és a megyei lapok megszállásával elértek.

Néhány óra alatt a kormányközeli aktivisták több száz Fidesz-t pártoló, ellenzéket gyalázó üzenetet helyeztek el a csoportban, gyakorlatilag megbénítva a kommunikációt a csoport tagjai között, meggátolva az értelmes politikai párbeszéd lehetőségét.

Úgy tűnik 2018-ban, már az interneten is támad a jobboldal, az utolsó terepen, amely még szabad volt eddig az ellenzék számára. Ebből komoly baj lehet.


A valódi hírek csak az Ön segítségével tudnak terjedni. Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, vagy ismerősei továbbra is Habonytól fogják kapni az információkat


Tisztelettel köszönjük!
BalraMagyar
MEGOSZTÁS