Sokkoló fotók: Ilyen alpári mocsok szemét módon még nem gyaláztak meg magatehetetlen idős embereket, mint ebben az idősek otthonában

Az ilyen alpári büdös szemétládáknak le se merem írni mit kívánok!

Egy ismerősöm mindig azzal kritizál, hogy véleményem kifejtésében folyamatosan jelzős szerkezeteket használok és minősítgetek. Szerinte nem kellene, hiszen a vélemény élét veszi el az, ha egy cselekményt jelzőkkel minősítünk.

De az a tehetetlen düh amit most érzek, nem teszi lehetővé, hogy a fenti intelmet betartsam.

Úgy áll a helyzet, hogy a legnagyobb ellenzéki facebook csoportban villámtempóban terjednek azok a fényképfelvételek, amelyek a pécsi Malomvölgyi Idősek otthonában dolgozó két ápolóról terjed.

Ezek a baromállatok valamilyen szexuális aktusra emlékeztető vonaglást imitálnak, miközben a betegágyon egy magatehetetlen idős asszony fekszik.

Ez a két magát embernek nevező személy akik magukat viccesnek gondolják, még akkor sem hagytak fel alpári viselkedésükkel, amikor az idős beteg felébredt:

Nem fogom most felsorolni azokat a kommentárokat, amelyek a képek alá érkeztek, de maradjunk annyiban sokan sokféleképpen írták le, mit tennének a két “dolgozóval”.

Mi csak elmondanánk, végtelen féreg dolog az, ha magatehetetlen emberek nyomorát kihasználva ember alatti véglények magukat viccesnek gondolva alpári gúnyt űznek a kiszolgáltatottságból.

Az ilyen tettre nincs bocsánat

Close