Hungary's Prime Minister Viktor Orban attends a session of the Tallinn Digital Summit during a European Union summit in Tallinn, Estonia, on September 29, 2017. EU leaders hold a digital summit in the Estonian capital with French President Emmanuel Macron seeking to persuade his counterparts to overhaul European tax rules targeting Silicon Valley firms. / AFP PHOTO / Ilmars ZNOTINS
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rég olvastunk ennyire pikirt mégis zseniális levelet:

Kedves Viktor, miniszterelnök úr, én már többször megírtam, mennyire szeretek öntől levelet kapni, most viszont kicsit csalódott vagyok, hogy pénzt nem kért tőlem.

Persze lehet, hogy ehhez szorgosabban kellett volna nemzeti konzultálnom, de az látszik, hogy a harcban rám már nem számít. Nagyon sajnálom.Nem tudom, mondjuk, hogy mennyit tudtam volna költeni, az elmúlt hónap elég megterhelő volt anyagilag, karácsony, miegymás, de háborúban tudom, minden fillér számít.

Csak azt az egyet nem értem, hogy az a pénz, amit kézen-közön eddig kiszedtek a zsebemből – meg az oktatásból, egészségügyből, kultúrából – az nem lenne elég? Lőrinc elvesztette a kasszakulcsot?Vagy sokkal nagyobb támadó seregre számíthatunk?

És az is érdekelne, hogy aki fizet, mit kap cserébe? Az nem lehet válasz, hogy még négy évet a NER-ből, mert azt jelen állás szerint megkapom én is, holott egy fillért nem küldök. Szóval elhiszem, hogy egymásra van szorulva a NER feje és a többi kis mameluk, de nem lehetne, hogy mindezt nélkülem? Hogy otthon, a négy fal között rajonganának egymásért és harcolnának szellemekkel? Mert erre, na, biztosan költenék még én is, és nem csak néhány fillért, esküszöm.

Bálint Judit levele Orbán Viktornak az Esti Gyorsból


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: