Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Valljuk be őszintén, mindenkinek elege van a bizonytalanságból.  Amíg az ellenzéki pártok a tárgyalóasztal mellett hadakoznak egymással egy dolog egészen bizonyos, minden pillanattal távolabb kerül a győzelem esélye.

Pedig az ellenzéknek igen is releváns esélye van a győzelemre. Soha nem látott mértéket öltött a kormány elutasítottsága. Ma 10 emberből 7 furkósbottal kergetnél el Orbán Viktort és jobb szó híján bandáját.

Mindaddig, azonban amíg az ellenzéki pártok nem nevezik meg az egyéni választókerületekben jelöltjeiket az ország nagy részében nem állhat le az ellenzéki munka. Ne tévedjünk, a sajtón keresztül nem fog nyerni soha az ellenzék, hiszen minden megyei lap, a legtöbb televízió és rádióállomás a Habony-Orbán rezsim kezén van.  Na jó, ne legyünk szigorúak, Orbán Viktor leghűségesebb barátjának Mészáros Lőrincnek is csurrant cseppent.

A választásokat az egyéni választókerületekben lehet csak megnyerni, s bár a pontos jelölteket még nem lehet ismerni, vannak roppant pozitív példák.

Például Pest Megyében.

Torzsa Sándor a 31 éves baloldali politikus beleállt. Napról napra folyamatosan járja választókerületét lelkes csapatával. A Pest megye 10. választókerületének jelölt-jelöltje fórumokat szervez, kitelepüléseket tart és házról-házra járva viszi el a változást akaróknak a remény üzenetét.

Példa értékű az a munka, amit Torzsáék beletesznek Orbán leváltásába. Mint ahogyan Torzsa Sándor fogalmaz facebook posztjában:

„Nincs időnk várni, hogy valaki majd, valahol valami csoda folytán, majd megváltoztatja azt, amibe már szinte lehetetlen élni. A Fidesz nem fog magától megbukni. Közösen kell tennünk érte. Hiszek abban, hogy ez lehetséges.”


Telt házas lakossági fórum Pilisen

Mert nem a helyekért kell dolgozni, hanem azért, hogy végre jobb élete lehessen a magyarok többségének.

„NINCS IDŐ VÁRNI s szerintem tévednek azok, akik azt gondolják hogy pár hónappal a választások előtt még bármit lehet tenni a Fidesz megdöntéséért. Ezért kezdtem el szervezni a Változás 2018 mozgalmunkat még szeptemberben, mert nem nézhetjük tétlenül, hogy Orbán ismét kétharmaddal bemasíroz a miniszterelnöki székbe.” – írja szintén a politikus.



Ellenzéki ifjúsági csoport alakult Dánszentmiklóson

A facebookon szerveződő Változás 2018 Mozgalomhoz, amely nem egy párt, nem egy szervezet, hanem a szó klasszikus értelmében vett  helyi választói mozgalom már több mint 1600 ember csatlakozott. 1600 demokrata, akinek elege van a mostani rendszerből.

Ez pedig hatalmas eredmény. Az országban szinte példátlan egy ekkora számú tenni akaró csoport, az pedig hogy mindezt olyan településekről sikerült megszervezni, mint Monor, Albertirsa, Pilis, Örkény, Mende, Nyáregyháza vagy Hernád bizonyítja, hogy igen is megvan a kellő számú változást akaró ember.

Torzsa Sándor eldöntötte, bármi is legyen a „nagypolitikában” ő mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy egy újabb szög kerüljön az Orbán-rendszer koporsójába.  Nem fog várni a pártokra, mert nincs mire várni és olyan sincs, hogy feleslegesen elvégzett munka. Mert bármi legyen a megállapodások és a tárgyalások vége, egy biztos, valakinek szembe kell néznie a Fidesz jelöltjével.

Ha nincs sajtó, hát ajtóról ajtóra, fogja elvinni a változást akarók üzenetét az emberekhez.


Minden településre elviszik a változás üzenetét - Torzsa Sándor és csapata

Bár minden ellenzéki politikus így gondolkodna, nem lenne probléma a kormányváltás ügye.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: