Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nos ha valaki, a BalraMagyar sohasem arról, volt híres, hogy Gyurcsány Ferenc oldalán állnánk, azonban az az ámokfutás amit ezekben a napokban megtesz az LMP az már kezd szánalmas lenni.

3 kispárt vezetője a DK az LMP és P azaz Gyurcsány Ferenc, Széll Bernadett és Karácsony Gergely nyílvános TV vitát tartottak az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában.

Ebben a vitában az LMP bár nagyot akart markolni Széll Bernadett szánalmasan felsült. Nem elég, hogy Gyurcsány megette reggelire a politikusnőt, de még Baló György is szóvá tette, hogy Széll a konkrét kérdések megválaszolása helyett maszatol.

Gyurcsány rámutatott hogy az LMP programja megvalósíthatatlan, hogy populista, de arra is hogy hány alkalom volt amikor az LMP együtt működött a Fidesszel.

“11 plusz választókerületben nyerhetett volna még a demokratikus ellenzék, ha 2014-ben nem különcködik az LMP”. – mutatott rá a vitában Gyurcsány.

Nos, az LMP azóta főellenségnek tekinti a DK vezetőjét.

Nem érdekelt egy új korszakban Gyurcsány Ferenc – írta az LMP péntek délutáni közleményében.

Gyurcsány Ferenc nem érdekelt egy új korszakban, azt a régi korszakot akarja visszaállítani, amiben „Orbán és Gyurcsány váltott műszakban fosztja ki az országot” – írta az LMP péntek délutáni közleményében, amely egy csütörtök esti televíziós vitára reagált.

Az ellenzéki párt közleménye szerint a vita is bebizonyította, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnök „elvesztette józan ítélőképességét”, mikor élő adásban azt állította, hogy az LMP nem ígér korszakváltást. Az LMP keresi az együttműködést azokkal az emberekkel és pártokkal, akik részesei akarnak lenni az új korszaknak, de elutasít minden rossz vitát, hamis szembeállítást és nyomásgyakorlást azoktól, akik csak a hatalmukat akarják átmenteni. 2018-ban új korszakot kell kezdenünk, mert ez az egyetlen útja a kormányváltásnak, az LMP pedig minden döntését ennek érdekében hozza meg – áll a Kanász-Nagy Máté LMP-szóvivő által jegyzett közleményben.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: