Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Beszéljünk nyíltan a dolgokról, Botka László karaktergyilkosság áldozata lett.

Lemondott Botka László az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Szocialista források szerint emögött a lemondás mögött az állhat, hogy bár az MSZP elkötelezett az ellenzéki együttműködés és a kormányváltás mellett, azonban a jobb és bizonyos baloldali pártok katarter-gyilkosságának köszönhetően Botka személyével nem jöhet létre.

Ezt látta be Botka László, aki kijelentette: “Hiszek a változást akaró milliókban. Nekem nem sikerült győzelemig vezetnem őket, nem sikerült elérnem a teljes ellenzéki összefogást, de ha másnak sikerülne, beállok mellé!”

Botkáról ugyan sokan mondták, hogy akarnok, ám erre pont a mai nappal cáfolt rá. Sosem személyekről szólt a vita, sokkal inkább az Orbán-rendszer leváltásáról. Botka meghallotta az idő szavát, kérdés mások is megértik-e ezt az üzenetet.

Az MSZP immár volt miniszterelnök-jelöltje tehát bebizonyította: Sosem volt személyi kérdés az MSZP részéről Botka László jelölése. Most ebben a helyzetben csupán egy dolog számít: Az Orbán-rendszer leváltása.

Egy dolog számít: A Fidesz leváltása, az MSZP ma bizonyította az Orbán-rezsim megdöntése minden másnál fontosabb a pártnak!

[poll id=”8″]


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: