Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán megkezdte működését. Senki nem állította soha, hogy a magyar politika kifejezetten emelkedett volna, de az a posvány, ahová süllyedt a parlament színvonala rosszabb mint a Kőbányai 123-as számú italkimérés. Merthogy ott még van valamiféle gerinc.

Megkezdődött a szezon Kőbánya 123-as számú italkimérésében, mint ahogyan a magyar parlament is az őszi szezonnyitóján van túl. Mint ahogyan egy kocsmában, úgy a magyar parlamentben sem azért rossz a légkör, mert ez eleve elrendeltetett lenne, hanem mert azok a bizonyos alakok bemehetnek, de csak addig ameddig kocsmáruram ki nem penderíti őket. A magyar parlament talán ennyivel szomorúbb hely, nem lehet Orbán orrára csapni az ajtót.

Nade mi is történt:

Ismét Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával kezdődött az Országgyűlés őszi ülésszaka. A kormányfő beszédjére reagáltak a Parlamentben ülő pártok frakcióvezetői, köztük a Jobbik elnöke, Vona Gábor is, aki szerint csak abban ért el sikereket Orbán, hogy kormányzati szintre emelte a korrupciót. Vona kritikáira érdemben megint nem reagált a miniszterelnök, helyette ismét előkapta a buzikártyát, és kijelentette:

“neki csak arra hívom fel a figyelmét, hogy a kormányzáshoz komolyabb eszközökre van szükség mint egy szemöldökcsipesz.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: