Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Több beszámoló szerint is botrányba fulladt a vasárnapi Szenes Iván Emlékkoncert, amikor a Vajna házaspár felment a színpadra.

Egyesek szerint a vendégek hangos kifütyüléssel jelezték, hogy sem Timi, sem pedig Andy nem szívesen látott személy az eseményen. Ráadásul a kormánybiztos még a neves dalszerző nevét is rosszul említette a több ezer fős közönség előtt.

Az AcNews beszámolója szerint mintegy tízezren vettek részt a Szenes Iván Emlékkoncerten, ahol többek között Korda Györgynek is átadtak egy életműdíjat. Az elismerést Andy Vajna és a felesége nyújtotta át az énekesnek, csakhogy ekkor állítólag döbbenetes események követték egymást. Először a kormánybiztos bakizott egy csúnyát, amikor a beszédében, Szenes Imréről beszélt Iván helyett.

Az eset után állítólag többen is kifütyülték Vajnáékat, és több helyen azt írták, hogy semmi keresnivalójuk nem volt a koncerten. Többen el is hagyták a helyszínt. A Facebook kommentek itt olvashatóak.

Az AcNews először Vajna Tímeát kerest telefonon, ám ő többszöri hívásra is inkább kinyomta a telefonját, holott egy poszt alatt tagadta a történteket.

Ezek után Korda Györgyöt tárcsázták, aki azt mondta, hogy semmit nem érzékelt a hangos fujjogásból.

“Nem hallottam semmilyen fujjogást. Én hátul vártam, amíg ők a színpadon voltak. Nagyon büszke voltam arra, hogy Vajna úr adta át nekem a Szenes Iván Emlékdíjat. Szerintem nem igaz, hogy kifütyülték őket, de egyébként sem hallottam volna” – mondta röviden Korda György az AcNews-nak.

A koncert szervezője, Szenes Andrea viszont már bőbeszédűbb volt, amikor a történtekről kérdezték.

“Nem láttam a kommenteket, és nem is hallottam az elégedetlen embereket. A Vajna házaspár azért volt ott, mert nemrég kijött a Pappa Pia című film, ami az édesapám által írt Dunaparti Csónakházban című dallal kezdődik, melyet Korda György énekel. Mivel Vajnáékhoz köthető a film, ezért kézenfekvő volt, hogy ők adják át a díjat. Persze ők megosztó személyiségek, és benne volt a pakliban, hogy egyeseknek nem fog tetszeni a jelenlétük, de én nagyon örültem neki, hogy eljöttek. Ez egyik fénypontjai voltak az estének… ” – fejtette ki Szenes Andrea.

Forrás: acnews.hu

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: