Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Facebookon kaptuk az alábbi segélykérő üzenetet:

Kérek mindenkit,szánjon rá időt,olvassa el!Most a Spider Mentőcsoport kérne segitséget.

A vezetőjük felesége vagyok.Mint ismeretes,a férjem a néhai Mancs nevű hires kutató kutyus gazdija volt. Lehoczki László.Betegszállítással is foglalkozunk. Az autó,amivel dolgozunk egy 40 éves autó. Már több pályázatot is beadtak egy újabb autóra,de semmi!

Nem több milliós autóra lenne szükségünk,egy kb: 3-5 éves autó is jó lenne,ami alkalmas lenne a betegek szállítására.

Át tudjuk alakítani.Szomorú h sem a Kormány,sem az Önkormányzat nem segít!Már-már nevetség tárgyává válunk h ilyen ósdi autóval szállitunk!(Igény az van a szállításra)!

Az emberek úton útfélen szörnyülködnek h egy ilyen köztiszteletben álló,becsületes Mentőcsoporton miért nem segít senki h másik autót kapjon?!Mindenre van pénz,több millió…Mi csak egy pár éves autót kérnénk!Mindenkin segítenek önzetlenül,de rajtuk senki!Most elkelne a segítség!Hátha akad olyan jószívű ember,aki segít!

A cégek le is írhatják az adójukból,és jót cselekednek!Nem milliókról,pár százezer forintról beszélek!Kérem segítsenek!Tényleg fontos lenne!Lehet h ez az írásom süket fülekre talál,mint az összes többi pályázat,kérés az autóval kapcsolatban,de reménykedem….hátha mégis akad valaki…1-2 ember,aki elgondolkozik rajta,van lehetősége,és segít egy autóval a Spider Mentőcsoporton!

Nagyon örülnénk neki!Magyarország!!!!! Valaki segítsen!!!Osszátok meg ezt,hátha…..az álom valósággá válik…és olvassák olyanok,akik segitenének Rajtuk!

A megosztásokért hálás köszönet! A Spider Mentőcsoport facebok oldalán minden megtalálható. Számla szám,tel.szám. Köszönjük!

Itt veheti fel velük a kapcsolatot

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: