Budapest, 2012. január 14. Novák Elõd, a Jobbik alelnöke, országgyûlési képviselõ egy uniós zászlót éget pártja Tagok legyünk vagy szabadok? elnevezésû tüntetésén Budapesten, az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete elõtt. Mögötte Gyüre Csaba, a párt alelnöke, országgyûlési képviselõ magyar zászlót tart a kezében. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egész egyszerűen hülyének nézik a teljes magyar társadalmat Orbán Viktor volt “polgári-körösei” vagyis a Fidesz kiscsoportos tagozata a Jobbik.

Minderre Lattman Tamás nemzetközi jogász hívja fel a figyelmet. Ugyanis a Jobbik béruniós kezdeményezése:

nemes egyszerűséggel egy hatalmas átverés

A Jobbik európai bérunió javaslatáról: Ha szabad a klasszikust idézni, csak a kezemet figyeljék, mert csalok.

Miközben a duma nagy bőszen a bérekről beszél, közben az aláírásgyűjtés mindenről szól, csak a bérekről nem. Ha valaki megnézi az Európai Bizottság jóváhagyó határozatát akkor az 1. cikk 2. bekezdésében látható, hogy a kezdeményezés – pontosabban a támogatások gyűjtése – szólhat mindenről, kivéve a munkabérről, a szakszervezeti szervezkedés jogáról, a sztrájkjogról, valamint a lockout-ról (azaz a munkáltató sztrájkjogáról).

Tehát a Bizottság egyértelművé tette, hogy ami nem uniós hatáskör – márpedig mivel ez nem a SzovjetUNIÓ, ahol a fizetéseket a legfőbb szovjet dönti el, kedves Jobbik, talán el tetszett felejteni – arról nem. A bér nem az. Szóval lehet “béruniónak” hívni, csak nem érdemes.

Amit most látunk, az egy ügyes trükk a Jobbik részéről. Ügyes, de nem kell neki bedőlni. És mivel a végén nem lesz belőle semmi, majd jól rá lehet kenni az EU-ra – de már most lehet tudni, hogy nem lesz. És csak azért támadja most be a Jobbik már most az NVI-t és az NVB-t (minden alap nélkül), hogy növelje a médiafelhajtást, ugye közismerten egyik szervezet sem a szívem csücske, de látni kell, hogy mi miért történik.

Kérem, hogy ossza tovább mindenki, aki azt szeretné, hogy minél kevesebben dőljenek be az ilyen politikai PR-trükköknek… – írja Lattman

A Jobbik számára kimerülnek azok a források, amelyek jó eredményhez segítették a korábbi választásokon. Most a Fidesz helyére törnek, ezért az úri fiút játsszák, elegáns öltönyökbe öltöznek. Csakhogy az úri fiúknak nem illik cigányozni, zsidózni meg végképpen nem.

Nincsenek már Gárdisták akik a párt helyett összegyűjtenék a választásokon elinduláshoz szükséges ajánlásokat. Így más módszerhez kell folyamodni. Persze sugalmazni nem akarunk de vigyázzunk azzal kinek és milyen célra akarjuk megadni a személyes adatainkat. Láttunk már karón bizniszpártokat…

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: