Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lehet valamilyen politikai mágneses tér abban a bizonyos Bibó kollégiumban.

Nos úgy áll a helyzet, hogy a BIBÓ ISTVÁN SZAKKOLLÉGIUM már sok kiművelt emberfőt adott ennek az országnak és néhány egészen más minőségű embert is. A Fidesz ebben az intézményben született meg, Orbán és Simicska itt kötött 25 évre tartó barátságot és Kövér Laci is itt bontogatta karmait annak idején.

Nem csoda hát, hogy Orbán ide íratta be “picifiát” aki nem is akármilyen barátokat talált az intézményben.

Ennek az almamaternek a tagjai ugyanis Pottyondy Edina és Mécs János a Momentum Mozgalom vezetői is.

ITT A LISTA

  

Mécs, Orbán, Pottyondy

Meglepő ez a fordulat ez, ugyanis a Momentum körül egyre gyanúsabb dolgok jelennek meg. Emlékezzünk vissza arra, mikor Habony Árpád Rogán Antal bevált receptje segítségével menekült el a sajtó elől, pár hónapja, amikor a Hír Tv Célpont című műsorának stábja és a Magyar Nemzet újságírója rajtakapta, hogy egy luxus magánrepülőn, Demján Sándor társaságában érkezett haza Makaóból.



Pottyondy Edina és Fekete-Győr András, Momentum

A mintegy kilencvenezer euró, azaz huszonhétmillió forint értékű út során a repülő fedélzetén Habony volt a kakukktojás: a fedélzeten Demján közvetlen munkatársai, és ügyvédei utaztak, köztük Mécs Imre, aki régóta Demján Sándor vállalkozó jobbkeze, a momentumos Mécs János testvére, nem mellesleg pedig Habony Árpád jóbarátja.

Különösek ezek az összefonódások.

Úgy tűnik a NER aranyifjai szintet léptek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: