Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt a mocskos életbe! Itt minden, de minden a lopásról szól már? Ha a lopás művészetéről beszélünk persze bárhonnan bármit lehet de ez pofátlanabb mint amikor Lázár arról beszélt, mennyi pénz kell ahhoz hogy ne legyél senki.

Ilyen még nem volt! A valódi tűzifát elsikkasztották, a nem létezőt papíron megvették. A falu pénzén ment Horvátországba nyaralni az egész vezetés. Egy magyar falu polgármestere és teljes képviselő-testülete is a vádlottak padjára ül a jövő héten.

 Gilvánfa 2007-ben még az ország legszegényebb településének számított. Ám nincs az a szegény falu, amiről ne lehetne lehúzni még egy vékonyka bőrt. Gilvánfa fideszes polgármestere, a helyettese és velük a komplett képviselő-testület, meg még két ember jövő kedden nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt, összesen 9 bűntett miatt ül a vádlottak padjára a Siklósi Járásbíróságon – írja a Pécsi Stop.

A vádirat szerint kétszer is előfordult, hogy az önkormányzat által lízingelt autóval a falu pénzén (2012-ben 200 ezer, 2013-ban 300 ezer forintot felvéve az önkormányzattól) Horvátországba utazott a települést irányító teljes képviselő-testület. Illetve 2013-ban már a hozzátartozók is bekerültek ebbe a szűk körbe.

Az ügyészség szerint a polgármester és a képviselők lenyúlták azt a mintegy 700 ezer forintot is, amely 2012-2013-ban a vizesárkokból kitermelt tűzifából befolyt. A polgármester és helyettese több alkalommal vett fel pénzt az önkormányzat pénztárából, a hiányt pedig fiktív szerződésekkel fedték le – papíron tűzifát vettek belőle. – írja a sztárklikk.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: