Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Döbbenetes videó látott napvilágot Orbán Viktorról, Magyarország miniszterelnökéről. Amiről korábban csak képek tanúskodtak, most videón is láthatóvá vált. Ennyit a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről.

Parádés videómontázst készített az Index arról, hogyan kerülik a Szotyiköpködő társaságát Nyugat-Európában a civilizált európai vezetők.

Orbán végérvényesen kiírta magát az európai politikai kultúrából. Ő az a kellemetlen ember világszerte, akit nyilván muszáj meghívni de senki nem akar vele beszélni. Mondhatnánk, hogy Orbán lett a büdös gyerek.

Önmagában nem ez a probléma, hanem az hogy ezzel nem önmagát járatta le hanem hazánkat. Mert mennyire lehet komolyan venni egy olyan országot, mennyire lehet vajon komolyan bízni egy olyan partnerben ahol kiszámíthatatlan és autokratikus a törvénykezés.

Nem azért baj, hogy felrúgja a demokratikus intézményeket önmagában mert így ő és sleppje bármit megtehet, hanem mert a fékek és ellensúlyok egyben garanciát is jelentenek például az üzleti szektor részvevőinek.

Ezért nem jönnek Magyarországra nagyberuházások és ezért nem lesznek munkahelyek. Marad nekünk a szánalmas közmunka, meg Európa büdös gyereke.

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: