Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elgurult a gyógyszer a jobboldalon. Emberi mivoltát is megkérdőjelezte Gajdics Ottó Bangóné Borbély Ildikó az MSZP parlamenti képviselőjének.

Összeültek a sötétség tornyában az ECHO TV-ben a sötétség lovasai. Volt mindengféle keresztény konzervatív téma, vagy legalábbis olyanok, amit ők annak tartanak. Azért ne felejtsük el, hogy a máriapócsi szüzanya is amiatt sír, hogy Magyarországon ezek a keresztény konzervatívok.

Naszóval, amikor gyermekvállalást élénkítő csomag, illetve annak ellenzéki kritikája került szóba, valami megpattant a Magyar Idők főszerkesztőjében.

“Az a némber, az a nem tudom én micsoda, akinek erről az intézkedésről az jutott eszébe, hogy neki ne turkáljanak a méhében, meg ő nem tenyészállat, az nem normális. Nemcsak, hogy nem nő, az nem ember. Az egy nem tudom, micsoda, az egy külön entitás. Ilyet épeszű ember nem mond. Különösen nem mond felelős politikusként akkor, amikor vészesen fogy a magyar, amikor mindenki látja, hogy Európa-szerte mekkora problémával küzdünk, akkor kiáll egy banya, szocialista képviselőként, és elkezd ilyen undorító szöveget mondani.”

Gajdics a beszélgetés során “büdös banyának” és “balliberális lotyónak” is elmondta a szocialista politikust.

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: