Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

“Most töltöm be a hetvenötöt, mit képzel, ki vagyok én, terrorista? Vagy micsoda? Hát ez gyalázat!” – nem volt elégedett a rendőri intézkedéssel a tüntető nők egyike. A demonstrálók plakátokat ragasztottak Orbánék kapujára.

Két idős asszony tiltakozott a napokban Orbán Viktor miniszterelnök XII. kerületi, Cinege utcai házánál. A kapura plakátokat ragasztottak – írta a Magyar Nemzet szerdán egy bulvárlap videójára hivatkozva.

Összesen öt intézkedő rendőr szállt ki a helyszínre, civil és egyenruhások egyaránt; még erősítést is hívtak.

“Itt lakik egy gyáva miniszterelnök, aki eladta a magyar népet a pénzhatalomnak” – ez állt az idős nők egyik plakátján. A másikon arról volt szó, hogy hiába a propaganda, valójában nem erősödik a magyar gazdaság.

A tiltakozók szerint a rendőrök nem megfelelően igazolták magukat, papírjaikat épp csak felvillantották. Egy ideig maguknál tartották a tüntető asszonyok igazolványait, hogy rögzítsék az adatokat. Később egy kamerával videóra is vették a nyugdíjasokat, amint Orbán háza előtt állnak.

“Most töltöm be a hetvenötöt, mit képzel, ki vagyok én, terrorista? Vagy micsoda? Hát ez gyalázat!” – mondta az esetről nyilvánosságra került videón az egyik tüntető.

Azt nem tudni, milyen következménye lett a két nő akciójának.

Videó: Bedurvulnak az Orbán háza előtt tüntetők, kalapáccsal mennek neki egy banknak

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: