Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Pityinger László alias Dopeman az MSZP támogatásával indul a józsefvárosi időközi választáson. A szókimondó rapper éppen nőnapra időzítette ajánlásainak leadását.

Pityinger esélyeit jól mutatja, hogy sikerült az összes pártot megelőzve az elsőként leaadnia ajánlásait így hivatalosan is képviselőjelölté vált Józsefvárosban. A rapper egyébként már az első nap összegyűjtötte a minimális mennyiséget.

 A legnagyobb ellenzéki ifjúsági szervezet is Pityingert támogatja

A Societas azért támogatja Dopemant, mert Laci nagyon sokat beszél arról, hogy generációnknak van egy nagyon komoly problémája méghozzá a szintetikus drogok, amelyben teljesen más stratégiát kell folytatni, mint eddig – mondta el Torzsa Sándor a szervezet elnöke.

Fontos, hogy különböző demokratikus módszerekkel megakadályozzuk a Fidesz ámokfutását mint a vasárnapi boltzár vagy az olimpia de ezek csak részsikerek. A valódi siker az, ha a fideszes képviselők helyére valódi demokraták kerülnek.

„Societas, is Dopemant azaz Pityinger Lászlót támogatják a józsefvárosi időközi választáson. De ennél is fontosabb,ha szeretnél segíteni Dopeman kampányában, hogy ez a mandátum se a Fideszt erősítse jelentkezz a http://societas.hu/csatlakozz oldalon! Hajrá Dope! Hajrá Józsefváros!”

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: