Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Újabb érdekes Momentum, mely szerint az MSZP fixen és már hónapok óta stabilan  legnagyobb ellenzéki párt, a Fidesz valódi kihívója.

A Publicus Intézetnek a Vasárnapi Hírek megbízásából készített felmérése szerint a Magyar Szocialista Párt támogatottsága ebben a ciklusban most először növekedett a Jobbik szintje fölé, igaz, ez az eredmény még így is a hibahatár körül van, ha a teljes lakosságra vetítve nézzük.

A felmérés szerint az elmúlt egy hónapban a Fidesz támogatottsága nem változott és maradt 25 százalékon. Az MSZP tábora egy százalékpontot növekedve 13 százalékon, míg a Jobbik tábora egy százalékpontot csökkenve, 10 százalékon áll.

A múlt havi csökkenés után a Fidesz támogatottsága befagyott, valószínűleg még pár hónapot várni kell, mire kiderül, hogy merre mozdítják a párt támogatottságát az új agymenések, például a civilek ellen indított hadjárat. A baloldalon hamarosan megindul a készülődés a 2018-as kampányra, és a vezetőkiválasztási folyamat, ezek pedig pártok felé fordították a szavazókat. Az MSZP és a DK is 1-1 százalékpontot növekedett.

– írja a 444.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: