Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP weboldalán és Facebook oldalán is megjelent az alábbi nyilatkozat, tehát elég hivatalosnak mondható. Ki gondolta volna, hogy Karácsony előtt így felpörögnek az események a legnagyobb ellenzéki pártnál?

Természetesen, mi pedig, ismerve a magyar médiaviszonyokat már már unikális módon,  közreadjuk Molnár Gyula közleményét, íme :

Molnár Gyula, a Magyar Szocialista Párt elnöke a XI. kerületben, Kelenföldön és Gazdagréten adott át rászoruló családoknak ajándékcsomagot. Ezzel lezárult az MSZP “Segítünk!” akciójának idei szakasza, amelynek keretein belül a Magyar Szocialista Párt 1,5 tonna élelmiszert, ruhát és tisztítószert juttatott el rászorulóknak, és 480 gyerek karácsonyi kívánságát teljesítette az ország 19 megyéjében. Az MSZP nevében ezúton szeretnék köszönetet mondani minden adományozónak és együttérző embernek.

2017-ben az MSZP tovább folytatja a segítséget. Olyan új baloldali politikát építünk, ami jövőt kínál négymillió szegény és csaknem ötmillió napról napra élő magyarnak a Fidesz-kormány reménytelenségével szemben. Ehhez újabb lendületet ad, hogy Botka László, az MSZP szegedi polgármestere bejelentette: vállalná a miniszterelnök-jelöltséget. Az elmúlt fél évben az MSZP más ellenzéki pártokkal tárgyalva pontosan azt képviselte, amit Botka László javasolt: közös ellenzéki listát, a választókerületekben legerősebb jelöltek indulását és új baloldali politikát. Az MSZP vezetése támogatja Botka Lászlót is abban, hogy ő legyen 2018-ban a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

Ehhez minden valós erővel rendelkező demokratikus ellenzéki párttal, civilekkel és szakszervezetekkel is egyezségre kell jutni. Molnár Gyula ezért felkérte Botka Lászlót, hogy az MSZP következő elnökségi ülésén tárgyaljanak a menetrendről, tervekről és az ország számára nyújtott programról, ami 2018-ban az egyetlen valódi sikerhez: a Fidesz legyőzéséhez vezet.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: