Ebben már van hús, de azért még mindig a lazább darabok közé tartozik. Egy kis csirkehús, egy kis citromos-tejszínes mártás és máris szép az élet.

Hozzávalók:

  • 250 g csirkemell filé
  • 250 g spagetti tészta
  • 350 ml tejszín
  • 1 citrom lereszelt héja és leve
  • mokkáskanálnyi szerecsendió
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • só, bors

Kevés olajon lepirítjuk a csíkokra vágott csirkehúst. Felöntjük a tejszínnel, majd beízesítjük: belereszeljük egy alaposan megmosott citrom héját, majd belefacsarjuk annak levét is. Belereszeljük a szerecsendiót, hozzáadjuk a finomra aprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk és kb. 30-40 percig főzzük. Ezután a frissen kifőtt tésztára szedjük.


A valódi hírek csak az Ön segítségével tudnak terjedni. Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, vagy ismerősei továbbra is Habonytól fogják kapni az információkat


Tisztelettel köszönjük!
BalraMagyar
MEGOSZTÁS