Hozzávalók:

  • 4 bögre reszelt cukkini
  • 1 teáskanál só
  • 1/3 bögre parmezán
  • 1/4 bögre csicseriborsó liszt (vagy bármilyen más paleo liszt)
  • 1/3 bögre kecskesajt vagy morzsolt feta
  • 1 tojás
  • só, bors, oregano, bazsalikom
  • olívaolaj
  • 1 adag paradicsomszósz, ízlés szerinti feltétek
Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest

Elkészítés:

  1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
  2. Reszeld le nagy lyukú reszelőn a cukkinit és sóval keverd jól össze. Tedd félre 10-15 percre.
  3. Kanalazd a zöldséget egy átlátszó tiszta gézbe és csavard ki belőle alaposan a levét.
  4. Ezután keverd a cukkinihez a parmezánt, a csicseriborsó lisztet, a fetát és egy gerezd zúzott fokhagymát.
  5. Olajozz be egy nagy alufóliát, majd terítsd el rajta a kész pizzatésztádat. Told sütőbe 8-10 percre.
  6. Vedd ki és kend meg paradicsomszósszal és tedd rá a kedvenc feltétedet.
  7. Told vissza a sütőbe még 4 percre.
Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest

EZEN A VIDEÓN IS MEGNÉZHETED, HOGY KÉSZÜL A FINOMSÁG:


A valódi hírek csak az Ön segítségével tudnak terjedni. Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, vagy ismerősei továbbra is Habonytól fogják kapni az információkat


Tisztelettel köszönjük!
BalraMagyar
MEGOSZTÁS